Eat Drink Bowl all-in arrangementen

Eat Drink Bowl all-in arrangementen

Eat Drink Bowl all-in arrangement

Nieuw zijn de all-in arrangementen. Een vooraf bekende pakketprijs en voor ieder wat wils. Min 4 personen en prijzen gelden voor iedere deelnemen op de bowlingbaan. Bij groepen zal er een baanindeling plaatsvinden van maximaal 7 personen per baan. De consumptiepenningen zijn geldig voor koffie/thee, fris en tapbier. Voor speciaal bieren, wijn en buitenlands gedestilleerde dranken worden 2 munten in rekening gebracht.
De baan speeltijd een uur verlengen is tevens mogelijk. In combinatie met een all-in arrangement is de prijs dan 10% korting op de dan geldende baanhuur.
Binnen dit uitgebreide arrangement heb je bij ons de keuze uit verschillende aanbiedingen:

- All-in Dip!:
Geniet van een uurtje bowlen incl. 3 consumptiepenningen per persoon in combinatie met onze heerlijke megadipper! Een uitgebreide schaal met lekkers en voor ieder wat wils!
Min 4 pers. Prijs per persoon € 17,50.

- All-in Grill!:
Maak het wat uitgebreider en gezelliger door met jouw groep(je) eerst een uur te bowlen en daarvoor of daarna te steengrillen. Daarbij krijgt elke deelnemer 5 consumptiepenningen om te besteden!
Min 4 pers. Prijs per persoon € 42,50.

- All-in Buffet! :
Maak het helemaal af door te worden ontvangen Limburgse vlaai , geniet daarna van een lekker potje bowlen en ga daarna met zijn alle aan tafel met een Limburgs warm buffet (zie Grenzeloos Genieten! Buffetten) terwijl iedereen geniet van 5 consumptiepenningen per persoon.
Min 20 pers. Prijs per persoon €42,00.