Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: vanaf 14.00 uur
Woensdag: vanaf 12.00 uur
Donderdag: vanaf 14.00 uur
Vrijdag t/m Zondag: vanaf 12.00
Op aanvraag ook buiten deze openingstijden.

Natuurlijk zijn we op feestdagen die op een maandag vallen ook geopend.

Image Alt

Kinderarrangementen

De buitengewone bowlingballen en bakkers belevenis

Kies voor onze unieke Buitengewone Bowlingballen en Bakkers Belevenis! Lekker smullen van superlekkere chips tijdens het uurtje superspannend discobowlen! Doe je best want voor iedereen is er een heus bowlingdiploma! Verkleed je vervolgens als een echte pizzabakker en versier je pizza zoals jij hem hebben wil! En geniet daarnaast van grote beker overheerlijke ranja tijdens het eten.
Altijd al eens willen weten hoe die bowlingmachine nou eigenlijk werkt?! Laat je als je je buikje vol gegeten hebt nog maar eens flink verrassen met een kijkje achter de baan! En alsof dat allemaal nog niet genoeg is krijgt de jarige van ons nog een presentje en is er voor iedereen nog wat lekkers!

€ 14,50 p.p. (Tot 14 jaar, min 5 deelnemers, tot 18.00 uur)

De perfecte pins en pannekoeken party

Hou jij meer van zoetigheid?! Dan is onze Perfecte Pins en Pannenkoeken Party! echt iets voor jou!! Het feest begint allereerst al met smullen van lekkere chips tijdens het uur discobowlen. Doe je best, want iedereen krijgt een heus bowlingdiploma na afloop! Zet daarna je bakkersmuts op en versier je pannenkoek precies zoals jij hem hebben wil! Om het nog ‘sweeter’ te maken geniet je ondertussen van zo veel ranja als je wil bij je pannenkoek!
Altijd al eens willen weten hoe zo’n bowlingmachine nu eigenlijk werkt?! Wij nemen je mee voor een kijkje achter de baan! En alsof dat allemaal nog niet genoeg is krijgt de jarige van ons nog een presentje en is er voor iedereen nog wat lekkers!

€ 14,50 p.p. (tot 14 jaar, min 5 deelnemers, tot 18.00 uur)

Het heftige highscore en high tea hoogtepunt

Ben jij al groot geworden en wil je net als de grote mensen je eigen high tea? Dan is ons Heftige Highscore en High Tea Hoogtepunt! echt iets voor jou!! Begin al met chips tijdens een lekker uurtje discobowlen! Haal die highscore, want iedereen krijgt een heus bowlingdiploma na afloop! Daarna word je feest voortgezet met onze spectaculaire high tea! Geniet van allerlei lekkers op tafel van hartig tot zoet en drink daarbij dan ook net als de grote mensen heerlijke (kinder)champagne!
Dan is het feest nog niet voorbij. Heb jij ook altijd al eens willen weten hoe zo’n bowlingmachine werkt?! Dan is dit je kans want wij nemen je mee voor een kijkje achter de baan! En alsof dat allemaal nog niet genoeg is krijgt de jarige van ons nog een presentje en is er voor iedereen nog wat lekkers!

€ 14,50 p.p.m (tot 14 jaar, min 5 deelnemers, tot 18.00 uur)

Het fantastische fun en frieten festijn

Wie houdt er nu niet, van Friet! Als jij meer bent van de frietjes, frikandellen en kroketten dan moet jij het Fantastische Fun en Frieten Festijn! kiezen! Je begint met een spectaculair uurtje discobowlen, terwijl je ondertussen geniet van lekkere chips! Iedereen krijgt na afloop een heus bowlingdiploma! Schuif vervolgens aan tafel en smul van een lekkere puntzak friet met een frikandel of kroket erbij! En geniet daarnaast van grote beker overheerlijke ranja tijdens het eten.
Heb jij ook altijd al eens willen weten hoe zo’n bowlingmachine werkt?! Dan is dit je kans want wij nemen je mee voor een kijkje achter de baan! En alsof dat allemaal nog niet genoeg is krijgt de jarige van ons nog een presentje en is er voor iedereen nog wat lekkers!

€ 13,50 p.p. (tot 14 jaar, min. 5 deelnemers, tot 18.00 uur)

De spetterende strike en steengrill sensatie

Heb jij je keuze uit bovenstaande nog niet kunnen maken en vind jij dat bowlen en steengrillen gewoon bij elkaar hoort?! Kies dan onze Spetterende Strike en Steengrill Sensatie! Start met een uurtje discobowlen en geniet van lekkere chips terwijl jij score probeert te behalen die op je persoonlijke bowlingdiploma komt te staan! Zet je feestje voort met (kinder)steengrillen, waarbij je uiteraard zelf je eten bereid op een van onze hete stenen! En geniet daarnaast tijdens het eten van een grote beker overheerlijke ranja.
Je hoeft niet bang te zijn dat je feestje na afloop al voorbij is want wij nemen je mee voor een kijkje achter de baan. Jij hebt toch ook altijd al willen weten hoe zo’n bowlingmachine werkt?! Ten slotte krijgt de jarige van ons nog een presentje en is er voor iedereen nog wat lekkers!

€ 19,50 p.p. (tot 14 jaar, min. 5 deelnemers)

Toevoegingen

Ben jij nog lang niet uitgefeest en wil je je feestje nog uitbreiden dan bieden wij nog meer mogelijkheden!

• Het is mogelijk om bijvoorbeeld een uur extra te bowlen (€ 3,00 per kind per uur)
• Wil je je feestje liever uitbreiden met iets lekkers ontdek dan onze Punky Kinderverrassing (€ 3,25), een heerlijk kinderijsje om lekker na te genieten!
• Ook is het mogelijk om bij ons een heerlijke taart te bestellen die je van te voren of achteraf met al je feestgangers lekker kan oppeuzelen! (€18,50 per taart, geschikt voor max. 10 personen)
• Wil je in plaats van een scoretelling autoracen op het beeldscherm. Hoe hoger de score des te sneller de auto. Voor deze optie wordt geen meerprijs berekend.

Een van onze kinderarrangementen
reserveren?