Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: vanaf 14.00 uur
Woensdag: vanaf 12.00 uur
Donderdag: vanaf 14.00 uur
Vrijdag t/m Zondag: vanaf 12.00
Op aanvraag ook buiten deze openingstijden.

Natuurlijk zijn we op feestdagen die op een maandag vallen ook geopend.

Image Alt

Eat drink bowl all-in

Eat drink bowl all-in

Nieuw zijn de all-in arrangementen. Een vooraf bekende pakketprijs en voor ieder wat wils. Min 4 personen en prijzen gelden voor iedere deelnemen op de bowlingbaan. Bij groepen zal er een baanindeling plaatsvinden van maximaal 7 personen per baan. De consumptiepenningen zijn geldig voor koffie/thee, fris en tapbier. Voor speciaal bieren, wijn en buitenlands gedestilleerde dranken worden 2 munten in rekening gebracht.

De baan speeltijd een uur verlengen is tevens mogelijk. In combinatie met een all-in arrangement is de prijs dan 10% korting op de dan geldende baanhuur.

Binnen dit uitgebreide arrangement heb je bij ons de keuze uit verschillende aanbiedingen:

All-in dip

Geniet van een uurtje bowlen incl. 3 consumptiepenningen per persoon in combinatie met onze heerlijke megadipper! Een uitgebreide schaal met lekkers en voor ieder wat wils!

Min 4 pers. Prijs per persoon € 19,50.

All-in buffet

Maak het helemaal af door te worden ontvangen Limburgse vlaai , geniet daarna van een lekker potje bowlen en ga daarna met zijn alle aan tafel met een Limburgs warm buffet (zie Grenzeloos Genieten! Buffetten) terwijl iedereen geniet van 5 consumptiepenningen per persoon.

Min 20 pers. Prijs per persoon € 46,00.

Eat drink bowl all-in
arrangement reserveren?