Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: vanaf 14.00 uur
Woensdag: vanaf 12.00 uur
Donderdag: vanaf 14.00 uur
Vrijdag t/m Zondag: vanaf 12.00
Op aanvraag ook buiten deze openingstijden.

Natuurlijk zijn we op feestdagen die op een maandag vallen ook geopend.

Image Alt

Buffetten

Grieks / Italiaans

De Italiaanse en Griekse keuken is bij iedereen geliefd. In dit buffet combineren wij de lekkerste gerechten uit deze twee landen.

Warm geserveerd: Souvlakispiesen met tomatensaus, Italiaanse varkenshaaspuntjes met oregano en basilicum in een roomsaus, lasagne originale, moussaka, huisgemaakte gyros met tzatziki, pasta penne met courgettes en zalmsnippers.

Koud geserveerd: Griekse boerensalade, komkommersalade met verse dille, Romano tomaat met mozzarella en aceto balsamico, roomboter/kruidenboter, olijvenstokbrood/ Ciabatta en pestobolletjes.

Min 20 pers. Prijs incl. 1 uur bowlen € 39,50.

Spaans hapjesbuffet Sevilla

Ideale aanvulling voor bij een avondje bowlen. Kleine maaltijd eventueel aan te vullen met warme aanvulling.

Spaanse hapjes: Albondigas; gehaktballetjes met een pikante saus, Chorizo; pittig Spaans worstje, Jambon de Serrano con melon; Serrano ham met meloen, Sabana d’endibia; witlofsprieten met kleine garnaaltjes, Iberico; Spaanse luxe kaasplateau, Olivas con ajo, Olivas con feta, tappenade van zongedroogde tomaatjes, tappenade van tonijn, Champignones a la plagna; champignons van de grillplaat, Volovan d’ensalade atun; korstdeeg met een mousse van tonijn, Spaans gekruide kipspiesjes, papadews met kaas, roomboter met kruidenboter, Pan casero/mais pommodoro.

Min 20 pers. Prijs incl. 1 uur bowlen € 35,00.

Warme aanvullingen: Spaanse biefstukreepjes in Valenciaanse saus, Madrileense ragout van hampoulet.
Vanaf 15 pers. Per aanvulling € 4,50 per persoon per gerecht.

Californische barbecue

Net zoals het bowlen komt de barbecue uit Amerika. Een smakelijke barbecue is dan ook de ideale combinatie bij een avondje bowlen.

Vanaf de barbecue serveren wij: hamburger, barbecueworst, gemarineerde kipfilet, saté van varkenshaas, huisgemaakte ouderwetse koude schotel, aardappelsalade en macaronisalade, rauwkostsalades van het seizoen, drie soorten sauzen, roomboter en kruidenboter, gevarieerde broodmand; gesorteerde minibroodjes en vers gebakken stokbrood wit en tarwe.

Min 20 pers. Prijs per persoon incl. 1 uur bowlen € 37,50.

Vis voor vlees: verse zalmmoot met knoflookboter, gemarineerde scampi-spies.

Vanaf 5 stuks. € 4,50 meerprijs per item per persoon.

Vegetarisch alternatief: vegetarische burger, groentespies etc.

Vanaf 1 stuks. € 0,00 meerprijs per persoon.

Lunchbuffet St. Tropez

Lekker lunchen is ook mogelijk naast het bowlen!

- Warm geserveerd: tête de veau, varkensfilet met bospaddenstoelensaus.
- Koud geserveerd: huisgemaakte koude schotel.
- Luxe vleeswaren plateau: gebraden rosbief, gebraden varkensfricandeau, gekookte achterham, ardennerham, gebraden kiprollade en ambachtelijke paté.
- Kaasplateau: met Maaslander jong belegen en diverse soorten Franse kaas.
- Gevarieerde broodmand: met diverse soorten bolletjes en wit en tarwe stokbrood.

Verder worden er gerookte Schotse zalm, gerookte beekforel, rauwkostsalades van het seizoen, cocktailsaus/kruidensaus en roomboter en margarine geserveerd.

Min 20 pers. Prijs per persoon incl. 1 uur bowlen € 39,50.

Limburgs warm buffet

Goulash of kippenragout of tête de veau, diverse salades en naar keuze frites of broodsoorten. Maximaal 2 keuzes per groep.

Min 20 pers. Prijs per persoon incl. 1 uur bowlen € 21,50.

Kies je voor gebraiseerde pootham met champignonroomsaus- en stroganoffsaus i.p.v.
Bovenstaande keuzes dan komt er een meerprijs bij van € 4,50 per persoon.

Limburgs koud buffet

Het koude buffet heeft naast de Limburgse koude schotel tal van heerlijke vleesspecialiteiten. Eventueel aan te vullen met verschillende warme en koude opties zoals: huisgemaakte ouderwetse koude schotel, gevuld eitje met bieslook crème, gevuld tomaatje met zalmsalade, rolletje ham met asperge, gebraden gehaktbrood, gebraden varkensfricandeau, ardenner ham met meloen, huisgemaakte rauwkostsalades, cocktailsaus en kruidensaus, roomboter, gevarieerde broodmand, diverse minibroodjes en wit en tarwe stokbrood.

Min 10 pers. Prijs per persoon incl. 1 uur bowlen € 32,50.

Warme aanvullingen: Limburgs zuurvlees, Hongaarse goulash, kip a la stroganoff.
Vanaf 10 personen per aanvulling € 4,50 per persoon per gerecht.

Koude aanvullingen: gerookte zalm, gerookte forel.
Vanaf 10 personen per aanvulling € 4,50 per persoon per gerecht.

Hollandse koffietafel

Heerlijke groentesoep, broodsoorten, diverse broodjes, achterham, jong belegen kaas, cervelaatworst, confituur, hagelslag, roomboter, Limburgse vlaai, keuze uit onze fruitmand en koffie en thee naar wens.

Minimaal 10 pers. Prijs per persoon incl. 1 uur bowlen € 22,50.

* Aanpassingen van het aantal personen is mogelijk tot 7 dagen voor de gereserveerde datum.

Een buffet arrangement reserveren?